..eli matskukirppis!

Nyt kellarikomeroita ja kaapinperukoita penkomaan!
Oko-operaatio tarjoaa kävijöille ja eritoten ohjaustoiminnan opiskelijoille mahdollisuuden päästä helposti eroon ylimääräisestä materiaalistaan tapahtumassa järjestettävän matskukirppiksen avulla.

Voit tuoda yhteiseen kirppispöytään ylijääneet tai muuten tarpeettomat, minkä tahansa kädentaidon osa-alueen materiaalit. Oli se sitten rottinkia, huovutusvillaa, niintä, lasia tiffanytöihin, keraamisia laattoja, neulelankoja, skräppipapereita, helmiä, kartonkia, kierrätystavaraa tai jotain eriskummallista materiaalia, josta nokkelat käsillätekijät keksivät mitä vain! Myös tarpeettomat kädentaitovälineet voi tuoda kirppispöytään.
Pöydässä toimii niin lahjoitus- kuin vaihto-periaate. Jos tahdot vain eroon materiaalista, tuo ne kaikkien tarjolle pöytään. Voit myös kurkata, josko pöydästä löytyisi jotakin kohtuullisesti vaihdettavaksi oman materiaalisi kanssa. Ja tottahan toki pöydästä on mahdollista ihan perinteiseen kirppistapaan ostaa materiaaleja. Matskukirppiksen tuotto menee projektin kulujen kattamiseen.

Kaikki kädentaidoista kiinnostuneet ovat erittäin tervetulleita tuomaan ylimääräisiä materiaalejaan kirppispöytään. Suoraan emme voi luvata materiaalia ostavamme, mutta olemme hyvin iloisia materiaalilahjoituksista.

Nyt vain innolla matskukirppiksen hyötyjä repimään irti!
Tervetuloa lauantaina 21.4.2012


Operaatioterkuin Pia